Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. DBB Watersport aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Schade onstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van DBB Watersport komen. DBB Watersport heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door DBB Watersport gecontroleerd of goedgekeurd. DBB Watersport aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden. 

DBB Watersport 2013.
Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van DBB Watersport worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvuldigd.

DBB Watersport

Geulweg 39A
4695 RE Sint Maartensdijk
T: 06-46195001
E: info@dbbwatersport.nl

Routebeschrijving

Ons bedrijf is gevestigd op het industrieterrein van
Sint Maartensdijk aan de Geulweg 39A. Komend vanuit Tholen volgt u de rotondes richting Sint Maartensdijk. Bij de 1e rotonde gaat u linksaf en vervolgens rijd u links het industrieterrein op. Ons bedrijf is open op afspraak.

Wij zijn dealer/werken samen met: